Csak blöfföl Lázár János a Jobbik szerint

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A déli határon továbbra is özönlenek be Magyarországon a bevándorlók, a kormány nem képes megvédeni a magyar embereket, s kezelni a migránsok áradata miatt kialakult problémát. A valóság és bevándorlókkal szembeni kormányzati sikerpropaganda között óriási szakadék tátong.

A Lázár János által ma ismertetett tervek csak újabb blöffnek foghatóak fel, még pótcselekvésnek is gyengék. Nem rendőrségi átcsoportosítások kellenek a déli határszakaszra, hanem a határőrség visszaállítása. A kabinet elképzelései ugyanis csak azt eredményeznék, hogy számos helyről – ahol óriási szükség van a rendőrökre – elvonnák a rendőrség állományát, őket vezényelnék a déli határhoz – reagált Lázár János sajtótájékoztatójára Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

92914147

Az illegális határátlépés büntetésével, valamint a Btk. szigorításával egyetért a Jobbik, de egészen másképp gondolja, mint a Fidesz, amely hosszú évekig itt tartaná az egyébként 140 százalékosan kihasznált börtöneinkben a bevándorlókat, s persze mindezt a magyar adófizetők pénzén. A Jobbik úgy véli: az illegális migránsokkal szemben az azonnali visszatoloncolás – abba az országba, ahonnan átlépték a magyar határt – az egyetlen célravezető lépés.

47382636

Összefoglalva a Jobbik követeléseit: az illegális migránsokkal szemben azonnali kitoloncolásra lenne szükség, valamint a határőrség visszaállítására, de ezek mellett persze elkelne egy erős, masszív, valós (mert Szegednél és Ásotthalom nagy részénél híre-hamva sincsen) kerítés, elkerülhetetlen a Dublini-egyezmény felmondása (a Nyugat-Európából visszaküldött bevándorlók miatt), a jelenlegi menekülttáborok zárttá tétele, valamint az újabbak létrehozásának feltételül szabni a helyi népszavazásokat.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá