Áhítat a tanévnyitón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ma reggel tartotta tanévnyitóját a Kálvin Téri Református Általános Iskola. Az ünnepségen az igazgatói köszöntés mellett volt áhítat is, a dráma tagozatosok műsort adtak elő, a gólyák pedig ajándékot kaptak.

69396320

Ünnep ez a mai nap, hiszen nem gondoltok rosszra az iskolával kapcsolatban, örömmel jöttök be, hisz itt vannak a barátaitok is – mondta köszöntőjében Almási Pál igazgató, aki eredményes tanévet kívánt a tanulóknak, majd egy örök igazsággal zárta gondolatait: – Utólag rájöttök majd, hogy megéri tanulni, hiszen magatoknak tesztek jót vele.

59235846

Az évnyitón áhítatot tartott Kondrát Márta másodlelkész, aki egy tanulságos történetet mesélt a diákoknak. Ezt követően az iskola dráma tagozatosai adtak elő színvonalas produkciót, majd az új elsősök ajándéktollakat kaptak a végzősöktől.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá