Elsőbbségadás táblát kapott a Gilicze István utca

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Augusztus végén elsőbbségadás kötelező táblát helyeztek ki a Fűrész-Gilicze sarokra. Bár nagy forgalom nincs, a balesetveszély némileg csökkent.

77315662

Zeitler Ádám önkormányzati képviselőt (Jobbik) keresték meg a lakók, hogy hogyan lehetne biztonságosabbá tenni a kereszteződést. A városatya közbenjárásának köszönhetően tették ki a táblát. Bár a Gilicze István utcán nincs jelentős forgalom, – hiszen zsákutcában végződik, – a Fűrész utcán rendszeresen nagy sebességgel haladnak az autósok, így az elsőbbségadás szabályai nem voltak tisztázottak, ami balesetveszélyt okozott.

– Az elsőbbséget eddig is megadtuk, a jobbkéz-szabály ellenére. Az utcán legtöbbször csak a lakók közlekednek – árulta el Bánfi János, utcabeli.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá