Nyugdíjas találkozó Kató nénivel

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Idén negyedik alkalommal rendeztek nyugdíjas találkozót a Hagymatikumban. A kedvezményes jeggyel számos ingyenes egészségügyi mérésben vehettek részt a szépkorúak, illetve Kató néni, azaz Ihos József műsorát is megtekinthették.

01976227

– Ezen a napon, külön az idősekre szabott programokkal tudunk kedveskedni, remek alkalom, hogy megmutassuk, milyen gyógyászati szolgáltatásaink vannak – ismertette a nyugdíjas-nap lényegét Schneitzer Beáta, a fürdő ügyvezető igazgatója. Mint elmondta: ki lehet próbálni a masszázst, az iszappakolást és a víz alatti tornát is. Tizenegy órától Polgár Joci zenélt az étteremben, majd Ihos József humorista, alias Kató néni szórakoztatta a vendégeket.

A Hagymatikumba kitelepült a Magyar Vöröskereszt is, akik mérésekkel, tanácsadással látták el az érdeklődőket. Mi már másodjára vagyunk itt, jó dolog, hogy vannak ilyen szűrések és az is, hogy ezen a napon ezer forinttal olcsóbban jöhettünk be – mondta a szegedi Tóth János és neje, akik azért a vízben is megmártóztak a mérések végeztével.

98213690

A találkozóra eljöttek a makói FÉG Nyugdíjas Klub tagjai, akik rendszeresen járnak fürdőbe, szerte a megyében. A legutóbbin is voltunk, akkor Aradszky László volt a fellépő. A programok jók most is, egész nap itt leszünk. A masszírozást ki szeretném nagyon próbálni – árulta el özv. Dékány Antalné, klubtag.

A fürdőben egyébként indulnak az őszi akciók is. Ennek része a nyugdíjas-bérlet, mely már megvásárolható és október 1-től november 30-ig érvényes hétköznapokra.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá