Valóra váló ígéretek

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Megígértük az utat, ezért kell megcsinálnunk – mondta Dr. Sánta Sándor önkormányzati képviselő (Fidesz) ma délutáni sajtótájékoztatóján a Bem utcán. Az útszakaszt stabilizálják, ezáltal könnyebbé válik ott a közlekedés. 

08877209

Mart aszfalt lesz a teteje, benne pedig darált-beton található majd, valószínű, hogy a hónap végére elkészül – ismertette a Bem utca útstabilizációs munkálatait Nagy Nándor, a Városgazdálkodási Nonprofit-Kft. ügyvezetője. A munkák részeként vízelvezető árkot és padkát is kialakítanak. A későbbiekben ez egy alkalmas útalap lehet, ha aszfaltozni szeretnék.

Dr. Sánta Sándor, a körzet képviselője elmondta, hogy korábban ,,el volt baltázva” Honvéd fejlesztése, hiszen nem is foglalkoztak a városrésszel. A rehabilitációs pályázat folyamatban van, jelenleg egyeztetések zajlanak, így ezek a munkák türelemre intik az itt lakókat. Ez az útépítés elmozdulás a korábbiakhoz képest – jelentette ki.

A jövőben a Sarkantyú, a Türr, a Szende és a Táncsics Mihály utca egyik szakaszát szeretnék járhatóbbá tenni.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá