Kisfilmeket vetítenek majd a buszokon

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Országos Tűzmegelőzési Bizottság több spotfilmet készített már, melyeket az országos közszolgálati és a helyi televíziók is rendszeresen, kampányszerűen vetítenek. A Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. nemrég együttműködési megállapodás keretén belül vállalta, hogy a helyi járatokon elhelyezett monitorok mindegyikén vetíti majd a prevenciót, tájékoztatást célzó filmeket.

A Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. júliusban kötött együttműködési megállapodást a Békés, a Csongrád és a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatósággal. A szerződés preambuluma rögzíti, hogy az élet- és a vagyonbiztonság eredményes oltalmazása, a veszélyekre történő figyelemfelhívás olykor minden érintettől közös fellépést, kapacitásaik összehangolását kívánja.

A Dakk Zrt. vállalta, hogy járművein, állomásain a jövőben katasztrófavédelmi vonatkozású hirdetőfeliratokat és tájékoztatókat helyez el, sőt a jövőben a legtöbb szegedi helyi járat monitorjain követhetik nyomon az utasok a tűzmegelőzési bizottság közérdekű filmjeit. A társaság ezzel is támogatja a katasztrófavédelem prevenciós, tájékoztató, ifjúságnevelő munkáját.

A cél nem más, mint az emberek tudatos gondolkodásra, cselekvésre ösztönzése, hasznos információk rendszeres átadásával a tűzmegelőzés ügyének, a biztonságnak a szolgálata.

(Békés Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá