Befejeződött a csatornázás Csanádpalotán

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Véget értek a szennyvíz-csatornázási munkálatok Csanádpalotán, ma délután ünnepélyesen átvágták a szalagot a tisztítótelep bejáratánál. Lázár János, a térség országgyűlési képviselője reméli, hogy az ilyen fejlesztések által olyan életkörülményeket tudnak teremteni, ami miatt érdemes lesz itt élni.

77889209

Kétmilliárd forintból valósították meg a szennyvíz-beruházást Csanádpalotán, ennek részeként negyven kilométernyi csövet fektettek le és egy 370 m3-es tisztítót építettek. A lakosoknak ez nem került semmibe, hiszen a kormány 100%-osra emelte a támogatást. – Sajátságos helyzetbe kerültünk, hiszen önállóan kellett ezt megcsinálnunk, nem voltunk benne a makói programban, de megvalósítottuk – értékelte a fejlesztést Kovács Sándor polgármester.

Lázár János elmondta, hogy ritkán van lehetősége olyan beruházás átadón részt vennie, ami mindenkinek jó, már pedig ez a mai esemény ilyen. – A szennyvíz és az ivóvíz projektek azért fontosak, mert minden háztartást érintenek. Remélem, hogy segíti az itt élők boldogulását, hiszen alapvető infrastrukturális ellátást fog jelenteni – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője, majd hozzátette: a régióban történt beruházások azt üzenik, hogy nem csak a főváros, vagy Nyugat-Magyarország, hanem az ország legkeletibb szeglete is fontos a kormánynak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá