Ételallergiásokat vártak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hétvégén rendezték meg az I. Ételallergiások napját Makón. Az érdeklődők speciális finomságokat kóstolhattak, voltak egészségügyi szűrések és szakmai előadások is.

86845148

A Babóka Ételallergiás Gyermekekért Alapítvány, a makói Egyesített Népjóléti Intézmény támogatásával, először szervezte meg ezt a rendezvényt. A szervezet alapítása és a találkozó alapötlete is egyszerre bontakozott ki, árulta el Görbe József Zoltán, az alapítvány elnöke. – Gyermekünk születése óta ételallergiás, sajnos nem sok segítséget kaptunk ezzel kapcsolatban. Ezzel a célkitűzéssel most próbálunk másoknak is segíteni – árulta el.

79849291

Az összejövetelen glutén-, tej- és tojásmentes ételeket lehetett kóstolni és vásárolni, olyan kiállítókat kerestek, akik minőségi termékeket hoznak. Mint megtudtuk, az érdeklődők között elsősorban gluténérzékenyek voltak.

A kiállítás és a vásár egész nap zajlott, 14 órától pedig előadásokkal várták a téma iránt érdeklődőket.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá