Újabb parkot kap Gerizdes

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Minden korosztály megtalálhatta a magának való programot a Gerizdesi-napon. A városrész ünnepének helyszíne a tavaly átadott játszótér volt. 

37773565 00142432

Kézműves foglalkozások, arcfestés és ugrálóvár – ilyen programokkal várták a legfiatalabbakat a délután folyamán a városrész-napon. Tizenöt órától a Magán Zeneiskola fúvószenekara húzta a dalokat, majd Kínyó Kata és Janicsek Roland, két helyi fiatal lépett fel. Zenélt a Vackor együttes is, majd bemutatót tartott a Kelly Táncstúdió és a makói taekwondo csapat.

– Ide még egy ivókút lesz kihelyezve, aminek a beszerzése folyamatban van, ezen kívül szeretnénk ha egy térfigyelő kamera vigyázna a biztonságra – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében. A városvezető elárulta, hogy egy újabb közösségi teret, parkot alakítanak ki november 30-ig, az egykori Ságvári-szobor környezetében.

Marosvári Attila, a körzet képviselő úgy fogalmazott, hogy bár nem itt él, de figyeli a folyamatokat és képviselőként ő maga is gerizdesivé vált. – Akárhányszor erre jövök, a játszótér tele van gyermekkel, ez azt bizonyítja, hogy van jövője a városrésznek – tette hozzá.

A köszöntőket követően a makói M-Jam zenekar koncertje zárta a napot.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá