Fotópályázatot hirdetett a bíróság

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Országos Bírósági Hivatal országos pályázatot hirdet „Fókuszban a bíróság” címmel amatőr fotográfusoknak. A pályázat célja a magyarországi bírósági épületek újszerű látásmóddal, kreatív módon történő bemutatása. A pályázat nyílt, amelyen bárki részt vehet.

Pályázni a következő kategóriákban lehet: – bírósági épületek, épületrészletek, – bírósági épületbelsők, termek, – tárgyi környezet a bíróságon, – életkép a bíróságon. A pályaművek benyújtásának feltétele a kitöltött és aláírt jelentkezési lap és a pályázati nyilatkozatbeküldése. A pályázat benyújtásának határideje: 2015. november 2. (hétfő), 12 óra.

A pályázat lezárultát követő két hétben a weboldalon lehet majd szavazni a legjobb fényképre, amelyet az Országos Bírósági Hivatal közönségdíjban részesít.

A pályázattal kapcsolatban részletesebb tájékoztatást az alábbi oldalon kaphat az érdeklődő: http://birosag.hu/media/aktualis/az-orszagos-birosagi-hivatal-fotopalyazatot-hirdet-fokuszban-birosag-cimmel

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá