Ötszáz forintos jegy a Hagymatikumban

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

A kedvezmény ma és vasárnap érvényes. A fürdő így és egy indián nyár partival csatlakozott a turizmus világnapjához.

69190705 45432289

Kreatív foglalkozásokkal, óránkénti vizitornával, rock’n’roll koncertel a Pumpkins Triótól, este pedig retro- és habpartyval várták a vendégeket a Hagymatikum nyárbúcsúztató-őszköszöntő rendezvényére. – A programok mellett akciós árakkal is kedveskedtünk. A gyermekek és a Makó-kártyások 500 forintos jeggyel jöhetnek be, mindenki más pedig egy ezresért – mondta Scheitzner Beáta, fürdőigazgató.

A parkoló autók rendszámából megállapíthatjuk, hogy az ősz ellenére a külföldiek továbbra is jönnek, főleg a határ menti településekről. – A külföldi reklámok továbbra is futnak, az őszi hónapok sem szegik kedvüket a pihenni vágyóknak – tette hozzá a fürdővezető.

A kültéri medencék egyébként szeptember 30-ig üzemelnek, kivéve a harminchármas tanmedencét, azt addig lehet használni, amíg az idő engedi.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá