Fokhagymát és gázolajat loptak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A tetőt megbontva másztak be a makói telephelyre. 

s80917304

5 mázsa fokhagymát, 420 liter gázolajat és szerszámokat lopott el három fiatal egy makói telephelyről szeptember 28-ára virradó éjszaka. A betörők a tetőt megbontva jutottak be a tanyára. Az ott álló munkagépekből leszívták a gázolajat, összepakolták a szerszámokat, valamint a fokhagymát.

A makói rendőrök még aznap azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 3 helybeli férfit. A 29 éves D. Istvánt, a 29 éves K. Lajost és a 19 éves B. Attilát előállították. Mindhárman beismerő vallomást tettek. B. Attila elmondta a nyomozóknak azt is, hogy a közelmúltban két autót is feltört Makón.

53544360

A Makói Rendőrkapitányság K. Lajost és B. Attilát lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását. D. István szabadlábon védekezhet.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares