,,A polgármesternek a közösséget kell képviselnie”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Farkasné Havrán Ildikó Piroska, Ambrózfalva polgármesterjelöltje fontosnak tartja, hogy az önkormányzat nyisson a közösség felé, figyelembe vegye az ott lakók véleményéit, az ő érdekeiket képviselje. Portálunknak interjút adott terveiről. 

50942138 21069911

Farkasné Havrán Ildikó Piroska 1965-ben született, gyermekkorát Ambrózfalván töltötte. – Jó volt itt gyereknek lenni, megszokott volt, hogy együtt játszottunk az utcán, együtt jártunk óvodába, iskolába, együtt nőttünk fel – meséli a korai éveket.

Az általános iskola első négy osztályának elvégzése után Pitvaroson tanult tovább, Csongrádon érettségizett, majd Kecskeméten szerezte meg óvodapedagógusi diplomáját. – 1983-ban Nagyéren kezdtem el dolgozni, majd szülés után kerültem vissza Ambrózfalvára. 1994 óta tevékenykedem a helyi óvodában – mondta.

Éppen ezért nagyon jól tudja, hogy milyen feladatokra, munkákra lenne szükség az óvodában, de a többi intézménynél is. – A templom balesetveszélyes, a játszóteret körbe kell keríteni, a községházánál, az idősek otthonánál, az iskolánál, a könyvtárnál, a faluháznál és az óvodánál nyílászárókat kellene cserélni és fűtést korszerűsíteni, utóbbinál a tető be is ázik – sorolta a megvalósítandó terveket.

Farkasné szerint rengeteg dolgot lehet a hagyományokra építeni a faluban: – Komoly lehetőségeket látok a lekvárfőzésben, seprűkészítésben, állattartásban, de akár a savanyításban is, hiszen akkor bizonyára egészségesebb ételeket fogyasztanánk helyben – árulta el, majd hozzátette: szeretné, ha a közmunkaprogramban megtermelt javakból jutna az időseknek és a nehéz sorban élőknek.

 

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares