Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egészen komoly vallomásra kényszerült Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának ellenőrző albizottsága keddi ülésén. Lázár ugyanis többek között leszögezte: azért nem fogja az állam a tulajdonában tartani a több mint 380 ezer hektár termőföldet, mert “amikor egy szocialista kormány van, akkor a szocialista menedzsment lopja szét, amikor fideszes menedzsment van, akkor pedig a fideszes lopja szét”. 

Lázár János politikai motivációinak vizsgálatát meghagyom majd későbbi publicisztikák témájának, ennek a cikknek nem célja a lázári gondolatok megfejtése, pusztán annyi a feladat, hogy rögzítsük, hogy mit mondott, és persze a keddi nap jeles dátumát (2015. október 6.).

Mint ismeretes, az Orbán-kormány a migrációs válság leple alatt belekezdett az állami földek kiárusításába. Erre egyfelől senki nem ruházta fel őket, ugyanakkor ezek a természeti erőforrások a nemzet tulajdonát képezik, éppen ezért nem játszhatóak ki. S ha igen, az több mint hiba, bűntett a haza ellen.

Korábbi, egyébként nehezen védhető szakmai érveik, már amikor elmentek egy-egy fórumra (KATT IDE, itt éppen működött a fideszes arrogancia-generátor) és elmondták azokat, arról szóltak, hogy e földek kiárusítására azért van szükség, mert így végül azé lesz a föld, aki megműveli (vö.: gázszerelő, műkörmös), de most végre Lázár János előállt az igazsággal.

Azért kell értékesíteni a földeket, mert csak így akadályozható meg, hogy azt a fideszesek szétlophassák!!!

(Arról most ne emlékezzünk meg, hogy akiknek eladják, azok is fideszesek, ITT olvashat a hétfői közös ellenzéki megmozdulásról.)

Mindenesetre, végre egy vezető kormánypárti politikus is elismerte a nagy nyilvánosság előtt, hogy a XX. század pártjai együtt “lopták szét” az országot.

Köszönjük! Várjuk a folytatást, mindenkitől!

(alfahír.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá