Lezárult Az Év Fürdője pályázat: a Hagymatikum 5. helyezést ért el

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Az Év Fürdője elnevezésű közönségszavazáson három kategóriában közel kettőszáz magyar fürdő mérkőzött meg. A termalfurdo.hu által szervezett versenyen 170 ezren szavaztak kedvenc létesítményükre.

82315677

A Magyar Fürdőszövetség támogatásával indult el a kezdeményezés, melynek célja az volt, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk páratlan  termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre.

A fürdőkre három kategóriában lehetett szavazni a Makói Hagymatikum Gyógyfürdő Az Év Feltörekvő Fürdője 2015 kategóriában mérettette meg magát, ahol 5. helyezést ért el. A kategória győztese a Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ lett. A szeptember 30-án lezárult szavazáson Az Év Fürdője általános cím nyertese a Hungarospa Hajdúszoboszló, a Helyiek Kedvenc Fürdője pedig a ticsakécskei Kerekdombi Termálfürdő lett.

Az eredményeket megyei összesített listákon is feltüntették. Ez alapján a Csongrád megyei fürdők közül a Hagymatikum a 2. helyezést szerezte meg. A szavazatok összefésülését követően 1. helyezett az Év Fürdője általános kategóriában induló szegedi Napfényfürdő Aquapolis lett. Érdekesség, hogy mindkét fürdő a saját csoportjában 5. helyezést ért el. A Csongrád megyei lista 3. helyezettje a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő lett.

Akik szavaztak, amellett, hogy kedvenc fürdőjüket támogatták, értékes nyereményekkel is gazdagodhattak, a sorsolás eredményéről, illetve a különböző  létesítmények pontos helyezéseiről a http://azevfurdoje.hu/ oldalon tájékozódhatnak.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá