Kivágta a dohánybolt rácsát

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Egy hódmezővásárhelyi dohányboltba is betört az előzetes letartóztatásban lévő Sz. Ernő. 

30731214

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárást folytat Sz. Ernő ellen. A 34 éves férfi a megalapozott gyanú szerint 2015. augusztus 7-e és szeptember 13-a közötti időszakban összesen négy ingatlanba tört be Hódmezővásárhelyen. A József Attila utcából szerszámokat, alkatrészeket, egy domborművet és két őztrófeát tulajdonított el. Egy Teleki utcai műhelyből festékszóró pisztolyokat vitt magával. Az egyik tanyáról egy aggregátort, üzemanyagot és szeszes italokat lopott, míg a Takács Ferenc utcában található garázsból szerszámokkal és egy szerszámos ládával együtt távozott.

34696027

A hódmezővásárhelyi nyomozók 2015. szeptember 22-én fogták el és vették őrizetbe. A rendőrök 2015. október 9-én újabb bűncselekmény miatt hallgatták ki az előzetes letartóztatásban lévő férfit. A megalapozott gyanú szerint a 34 éves terhelt 2015. szeptember 7-én a késő esti órákban kivágta egy hódmezővásárhelyi dohánybolt ajtaján lévő rácsot, majd az ajtót kitépve bejutott az üzletbe, ahonnan mintegy 400 ezer forint értékben vitt el dohányárut.

57962588

Sz. Ernő beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Vele szemben a további büntetőeljárást a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság folytatja le.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá