Babafát kaptak a Patai-tér környékén élők is

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Ötven gyermek kapott babafát kedd délután a Patai-téren.

42376207

Dr. Hadik György képviselő köszöntötte a térre kilátogatókat, majd az Erdélyi püspök utcai ovisok adtak műsort a mai ünnepségen. Ezt követően egy kis locsolót, emléklapot és a fa pontos helyét jelölő térképet kaptak városunk legfiatalabbjai.

Görbe Regina meg volt kicsit szeppenve, de elkezdett ismerkedni az öntözőkannával édesanyja karjaiban. – Megtisztelő, örülünk, hogy ezt kitalálták. Regina életének már nyoma van, hiszen megkapta ezt a fát – árulta el Fátyol Georgina; itt laknak közelben így gondozni fogják majd a fát.

52524521 91771343

– A nagyobbik fiúnk is kapott babafát, örülünk, hogy a kisebbik, Bence is – tudtuk meg Kaczur Antalnétól. Mint elmesélte, az előzőt a Móra Ferenc utcán ültették el, ezt pedig a Tulipán óvodánál. – Mindenképpen visszajárunk majd, ezt tesszük a régebbi fánál is – tette hozzá.

A babafa átadók sora ezzel lezárult, idén nem lesz több ünnepség.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá