Elvtársak, vége!

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A fent látható címmel nyílt kiállítás a Hagymaház aulájában, ahol választási plakátokat állítottak ki 1990-ből. A tárlatot dr. Sánta Sándor, a rendszerváltás utáni első polgármester nyitotta meg. 

06145969 11258360

Központilag készített és otthon, kézzel írt plakátok, felhívások is megtekinthetők a paravánokon. A politikában már nem aktív szereplők is megismerhetők, így Gilicze János, Mihály Zoltán, dr. Kertész Dezső és Alföldi Géza is. – Makón nem vártuk meg a kommunista blokk felbomlását, megmozdultak a lakosok – mesélte dr. Sánta Sándor a megnyitón.

Mint fogalmazott: határ menti városként nem nagyon fejlesztették Makót, a vállalatok makói fiókjait bezárták, így konkrét problémákról kellett vitázni, érvelni, ígérni. Szerinte Makó jól felkészült a rendszerváltásra, ezt bizonyítja az akkori tizenhárom párt, pártkezdemény is.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá