Aktuálpolitikai gondolatok is lehetnének, amik a városi megemlékezésen elhangzottak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Délután tartotta október 23-i megemlékezését a város. A beszédeket követően a Szent István Egyházi Általános Iskola és Gimnázium tanulói adtak látványos műsort, amit megtekintett Lázár János országgyűlési képviselő, de jelen volt dr. Buzás Péter is az MSZP helyi elnökeként.

74313904

– Elege lett az elnyomásból a népnek, az igazságtalansággal szemben kimondott szó és a cselekvések tették szabaddá Magyarországot – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester köszöntőjében. Őt követte Czirbus Gábor alpolgármester, aki történelmi visszatekintésében kiemelte: a nép megelégelte a megfélemlítést, a szüleink, nagyszüleink a ,,szabadság nemzetét” hozták létre. Végül külön megköszönte dr. Sánta Sándornak a rendszerváltás, az 1990 utáni városvezetői munkáját.

A beszédek után jött a műsor, imát mondtak a hősökért, majd elhelyezték a koszorúkat.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá