Strand körúton mehetünk a Maros-partra

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Több, eddig névvel nem rendelkező közterület kapott elnevezést. A Maros-parton kívül számos, Makó közigazgatási területén belül lévő útszakasz kapott nevet. 

A mentőknek, a postásoknak, az ott lakóknak is gondot okozott, hogy név nélkül, helyrajzi szám alapján azonosítottak több közterületet Makón. A képviselő-testület tegnap elfogadta azt a határozatot, melyben konkrét megnevezések találhatók ezekre vonatkozóan.

A Maros-parton ezentúl lesz Strand körút, Strand köz, Erdő köz, Vadászház utca, Zöldház utca, Csalitos dűlő, Tisztás köz, Nyárfa köz és Szélsőzug köz. Makó közigazgatási területén belül az alábbi nevekkel találkozhatunk: Ipari parki út, Királyhegyesi út, Rákosi út, Névtelen utca (Lesi szőlő területén), illetve Kemping út. A Központi Címregiszterbe december 31-ig kerülhetnek rögzítésre a nevek.

(fotó: Internet)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá