Hazai pályát osztogattak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Ma délután Szegeden járt Farkas Gergely, a Jobbik Ifjúsági Tagozatának elnöke, országgyűlési képviselő. A politikus a Hazai pálya című újságot osztogatta a helyieknek, majd a megyei Ifjúsági Tagozat tagjainak tartott motivációs előadást.

68012032 

2011 óta jelenteti meg Hazai pálya című kiadványát a Jobbik, melynek célja, hogy a pártot körülvevő elhallgatáson és az ellenséges médiaviszonyokon változtasson és kissé bulvárosan, de mégis tájékoztató jelleggel eljusson az emberekhez. Az újságot a párt aktivistái juttatják el a lakosoknak, így csak nyomdaköltség merül fel.

Farkas Gergely, aki párt frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés Kulturális bizottságának a tagja, nem csak Szegeden, hanem a térségben is tett látogatást.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá