Újra kimegy a tv a kézilabda meccsekre

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Makói Városi Televízióban a foci mellett újra láthatóak lesznek a női és a férfi kézilabda mérkőzések. A lányokat a tavasz első meccsén nézhettük utoljára felvételről, míg a fiúkat a tavaszi szezon közepéig.

25725839

Több mint fél év után kerülnek képernyőre NB2-es kézilabdázóink. A korábbi gyakorlattal ellentétben, Kisistók Tímea, a televízió ügyvezetője idén együttműködési megállapodást szeretett volna kötni a csapatokkal a közvetítésekről, ám ez csak a Makói Futball Clubbal sikerült, egészen eddig. Az egyesülő kézilabda klubok elnökével, Tóth Istvánnal egyeztette le a feltételeket.

Tavasszal láthattuk tehát utoljára hétről hétre a Makó FC, a férfi és a női kézilabda csapat hazai mérkőzéseit, ám az ezt megelőző években mindhárom egyesület összes hazai találkozója rendszeresen adásba került, a tervek szerint ez így lesz újra.

(fotó:archív)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá