Árokba csúszott az autótolvaj

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A makói rendőrök elfogták azt a 41 éves román férfit, aki egy személygépkocsit tulajdonított el Magyarcsanádon.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2015. október 29-én a délutáni órákban érkezett a bejelentés arról, hogy egy Skoda Favorit típusú személyautót elloptak Magyarcsanádon, az ”állatpihentető” udvaráról. A bejelentő elmondta, hogy a járművet a telephelyen parkolta le nyitott állapotban, abban az indítókulcs is benne volt. A sértett 14 óra 15 perckor észlelte, hogy egy ismeretlen férfi beül az autóba és elhajt azzal Makó irányába.

A helyszínre irányított járőrök a keresett járművet, a 43-as és a kövegyi út kereszteződésében lévő körforgalom közelében találták meg. A kocsi lesodródott az útról és az árokba csúszott. A rendőrök a gyanúsítottat a helyszínen elfogták és előállították a Makói Rendőrkapitányságra. A 41 éves román állampolgár ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A férfi kihallgatásán nem tett vallomást.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá