Alföldi sportoló a hegyről hozott aranyérmet

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Panyor Krisztina első helyet szerzett a Bükkszentkereszten tartott Bükk Trail terepfutóversenyen. A makói futónagykövetet nem lehet megállítani, idén már a Börzsönyből és a Gerecséről is arannyal tért haza. 

Október 18-án harmadik állomásához érkezett egy ötfordulós terepfutóverseny. A Nyúlcipőbolt Bükk Trailen 32 kilométer volt a táv és 970 szintkülönbséggel kellett megküzdenie a rajthoz állóknak.

A nehéz, sáros, csúszós terepen Kriszta 3 óra 32 perces idővel aranyérmet szerzett, a versenysorozatban tehát három rajtból három első hely eddig a mérleg.

A következő megmérettetés november 15-én lesz a Mecsekben, természetesen a makói sportoló is nevezni fog, aki már keményen készül a Maros árterében és a Petőfi-parkban.

(fotó: terepfutás.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá