Jól dolgoznak, még öt évig maradnak

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A Fidesz-többségű képviselő-testület 2020-ig meghosszabbította a városi cégek ügyvezető igazgatóinak megbízatását. A négy cégvezető továbbra is bruttó 350.000 forintért látja el feladatait. 

Ismeretes, Rácz Csaba, Bálint Márta és Mucsi Attila ,,közös megegyezéssel” távoztak a cégek éléről a választások után. Az új vezetőket az új városvezetés nevezte ki a téli hónapokban.

 

November 30-ig szólt a megbízatása Kisistók Tímeának (Makói Városi Televízió Nkft.), Zsámboki Erikának (Makói Városi Kulturális-Közművelődési
Nkft. – Hagymaház), Márton Imrének (Makói Városi Kulturális-Közművelődési Nkft. – Városi Sportcsarnok) és Nagy Nándornak (Városgazdálkodási Nkft., Városfejlesztő Kft.), ezt hosszabbították meg a legutóbbi ülésen 2020. november 30-ig.

Az előterjesztés szerint ,,szakmai színvonalon látták el munkájukat, panasz nem merült fel”, ezért pályázati eljárás mellőzésével megbízták őket. Bár Nagy Nándor két céget vezet, a pályázatok miatt fontos Városfejlesztő Kft. ügyvezetői posztját díjazás nélkül látja el.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá