,,Ez Makó? Csodálatos!”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Tavaly nyílt meg a négycsillagos Grand Hotel Glorius városunk főterén. A születésnap alkalmából Gergely Gábor szállodaigazgatóval beszélgettünk.

– Bár a fürdő három éves, a turisztikai térképen még nincs teljesen rajta Makó; az elmúlt egy év azzal telt, hogy ismertté tegyük a várost és a szállodát is – fogalmazott Gergely Gábor a különleges stílusú hotel aulájában, miközben kellemes zene szólt a háttérben. Elmondása alapján a város nevezetességeivel együtt tetszik a vendégeknek a ’20-as, ’30-as évek hangulatát idéző épület, akik zömében magyarok voltak, de már minden földrészről érkeztek látogatók.

A szobákon kívül a konferenciaterem sem üresen áll, beszélgetésünk alatt is rengeteg ember megfordult ott, épp festmény- és aranyvásár volt. – Üzleti céllal minden héten van konferencia, csapatépítő, taggyűlés – ismertette az igazgató, majd viccesen hozzátette: háromszor ekkorára kellett volna tervezni.

Meglepődtek Makó szépségén

Idén két világlátott, felvidéki polgármester járt itt, akik szétnéztek a városban majd megszólaltak: Ez Makó? Hisz ez csodálatos! Erre is lehet alapozni azt, hogy a jövőben még több külföldi vendég jöjjön az impozáns hotelbe, ennek okán a fürdővel közösen több kiállításon is részt vettek Belgrádban és Bukarestben, de a direktor volt Felvidéken, Bécsben, holnap Újvidékre megy, szerdán újra a román fővárosba.

A titkos tervek

A kényelmes fotelekben ülve Gergely Gábor elárulta legújabb tervét, mely szerint egy olyan irodát szeretne, amely képviselné az összes makói szállásadót, vendéglátót, a fürdőt és mindenkit aki a turizmusban dolgozik, egyfajta városmarketinget jelentene.

A pazar szálloda részéről minden feltétel adott hasonló együttműködésekhez, hiszen Bodrogi Ferenc tulajdonos, vásárhelyi építési vállalkozó, – aki fantáziát látott az épületben, – megad minden támogatást, a vezetőkkel együtt közösen dolgoznak a sikerért.

Az igazgató elmondta, hogy nagyon büszke rá, hogy a többség még nem dolgozott ilyen területen, csak tanulta, de mégis a vendégkönyv azzal van tele, hogy a dolgozók milyen segítőkészek, mosolygósak, milyen személyes kapcsolatot építenek ki az itt megszállókkal. A pihenni vágyókon kívül szakemberek is elismerték a Glorius minőségét.

s88882797

A makóiaké is

Nyáron sok helybéli kint ült a teraszon, vacsorázott, iszogatott. A rémhírekkel ellentétben nem drága, Makó-kártyával 10% kedvezmény jár. Amíg az igazgató felkészül a holnapi útra, mi kértünk egy banános forrócsokit, bár a hideg miatt nem ültünk ki, hanem a 2014. szeptemberében átadott épület kávézójában ittuk meg.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá