Két műszaki mentés és egy tűzeset szerdán

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A hódmezővásárhelyi és a makói tűzoltók végezték el a beavatkozásokat. 

Egy húsz méter magas diófa ága szakadt le szerdán délben Makó belterületén. A vastag faág egy épület tetejére hasadt, a gyalogosok forgalmát is veszélyeztette. A lakosok azonnal értesítették a katasztrófavédelmet a 105-ös segélyhívószámon. A makói hivatásos tűzoltók létra, mentőkötél és motoros láncfűrész segítségével távolították el a nagy méretű faágat, amely nem okozott károkat az épületben.

Teljes terjedelmében égett egy rakomány nélküli kisteherautó szerdán délután Hódmezővásárhelyen, a Gerle utcában. A hódmezővásárhelyi egységeket riasztotta a főügyelet. A tűzoltók két vízsugárral fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Két személyautó ütközött a 45-ös számú főút 41-es kilométerszelvényénél, Hódmezővásárhely közelében. A balesetben senki sem sérült meg, de az úttest üzemanyaggal és törmelékekkel szennyeződött. A műszaki mentést a hódmezővásárhelyi tűzoltók végezték el.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá