Tököltek a fürdőben

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Halloween-napot rendeztek a Hagymatikumban. Fellépett Dukai Regina és a makói M-Jam, este pedig kísérteties vízi diszkóval várják a fürdőzőket. 

41628401 59557715

Ormányos, Röhögtök, Batman, Copfos – csak néhány név, ahogy az alkotók elnevezték tökeiket a tökfaragó versenyre. Ennek díjátadója is a szombati program része volt. Ma délig lehetett behozni a műveket, minden nevező ingyen belépőt kapott. Összesen tizenhatan indultak, főleg gyerekek, némi szülői segítséggel. Az első három helyezettet díjazták, mindenki kapott kulcstartót, a harmadik bögrét, a második pólót, az első pedig Hagymanó plüsst.

Az étteremben egész nap tökös ételekkel várták a vendégeket, meg lehetett kóstolni többek között a sütőtökös csirkeszárnyat, vagy a sütőtökös barackos papucsot.

Főleg fiatalok voltak, a külföldiek közül főleg románok jöttek.

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá