Széllel tér vissza a napsütés – erre számítson a jövő héten

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Egy anticiklon peremén helyezkedünk el, ezért legyengült frontok érik el térségünket, ami miatt több felhőre, illetve szelesebb időjárásra kell számítani a következő napokban. 

Vasárnap is erősen felhős lesz az ég, a reggeli ködképződés után a nap további részében nyugat felől egyre inkább elkezd felszakadozni a felhőzet, és – elsősorban a Dunántúlon – több napsütésre is lehet számítani. A keleti országrészben ugyanakkor helyenként tartósabban megmarad a ködös, párás idő. Keleten sok helyütt a 10 fokot sem érik el a csúcsértékek vasárnap, nyugaton azonban akár 20 fok is lehet.

A következő napokban több felhő lesz az égen. Hétfőn a hajnali ködképződés után a nap második felében is változóan felhős lesz az ég, helyenként tartósabban megmaradnak a ködfoltok. Kedden is inkább erősen felhős lesz az ég, és kisebb esőre is lehet számítani. Feltámad majd a légmozgás, ami jótékonyan hat a jelenlegi szennyezett levegőre. Szerdán és csütörtökön élénk lesz a szél, de a nap második felére visszatér a napsütéses időjárás, csapadékra viszont nem kell számítani.

(hirado.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares