Fideszes képviselő: ,,Megdöglessz zsidó, kommunista geci”

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

Lövések dördültek, állítólag kés is előkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci” kijelentés is egy szocialista és fideszes politikus szentendrei vitájakor – írja a 24.hu

Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselője, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó is. A lap szerint mindketten a másikat mentek feljelenteni a rendőrségen.

A 24.hu idézi Rédei Facebook-oldalán közzétett posztot:

„Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselője, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendőrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.”

Szerelemféltés állhat az ügy hátterében

A lap kiderítette, hogy Rédei elszerette Dombay volt élettárását, aki többször megfenyegette már őket. Vasárnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása szerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nőnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek.

A 24.hu szerint Rédei azt mondta: Kést láttam Dombay kezében, ekkor visszaültünk az autóba és elhajtottunk.

Pénteken talált „játékpisztoly” is elsült

A szocialista politikus később telefonon azt nyilatkozta a lapnak, őt órákig nem hallgatták ki, míg Dombay egy nyomozóval elvonult. Rédey megjegyezte: szerinte Dombay is feljelentést tenni érkezett, valószínűleg arra hivatkozva, hogy két lövés is dörrent az attak során.

Merthogy, árulta el ekkor Rédei, volt nála egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, előkapott az autóból. Kétszer a levegőbe lőttem, így sikerült elmenekülnünk. Rédei azt mondja, a „fegyvernek látszó tárgyat” péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfőn leadja a rendőrségen.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares