Makó nyugdíjas tűzoltói találkoztak a laktanyában

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A születésnapos bajtársakat is felköszöntötte a parancsnok. 

A Makói Hagyományőrző Tűzoltó Egyesület, valamint a makói hivatásos tűzoltó-parancsnokság meghívására több mint harminc egykori tűzoltó érkezett a laktanyába november hatodikán. A megjelenteket Balogh Róbert tű. alezredes makói tűzoltó-parancsnok köszöntötte.

Az alezredes kiemelte, fontosnak tartja, hogy minden évben találkozzanak az elődökkel, hiszen sokan közülük több évtizedes szolgálat után vonultak nyugállományba. Az alezredes megköszönte munkájukat, elismerte érdemeiket a következő generáció felkészítésében.

27495568

A jó hangulatú, baráti beszélgetések sok közös emléket tártak fel. Minden évben szóba kerülnek a régi idők történetei, egy-egy emlékezetes beavatkozás, vagy egy vidám történet a laktanya életéből.

A hagyományoknak megfelelően a születésnaposokat is felköszöntötték. Egy hetven és egy hetvenöt éves bajtárs kapott emléktárgyat a parancsnoktól.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: Lukács Sándor tű. fhdgy./Makói HTP)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá