Átadták az iskolai mosdót Maroslelén

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma szakmai támogatása mellett a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) és az Unilever Magyarország Kft. együttműködésével iskolai mosdófelújítási program indult idén márciusban. A Domestos gyártója által kezdeményezett társadalmi akció keretében általános iskola mosdói újultak meg, köztük a maroslelei is.

Márciusban elkezdődött az állapotfelmérés az iskolákban, amelynek során kiderült, hogy a legtöbb intézményben a mosdóhelyiség teljeskörű felújítást igényel. A munkálatokhoz – melyek az iskolaszünetben kezdődtek és az iskolakezdésre véget értek – a szükséges alapanyagokat termékfelajánlási támogatások biztosították.

A munkálatokat megelőzően három hónapon keresztül tartott az a gyűjtőakció, melynek keretében minden eladott Domestos-termék árából 5,- Ft-ot az iskolai mosdók felújítási munkálatainak kivitelezésére fordított a vállalat, az oktatási intézmények megfelelő higiéniai állapotának biztosíthatósága érdekében.

A kiválasztott iskolák: Baksai Általános Iskola (Baranya megye); Bucsai II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola (Békés megye); Kézdi-Vásárhelyi Imre Általános Iskola (Komárom-Esztergom megye); Szentpéterúri Általános Iskola (Zala megye); Maroslelei Általános Iskola (Csongrád megye).

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá