A párizsi terrortámadások után azonnali népszavazást kellene kiírni a menekültkvótáról

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

A párizsi terrortámadások után ügydöntő népszavazást kell kiírni a Brüsszel által erőltetett kvótarendszerről, az ehhez szükséges kétharmados többséget a Jobbik biztosítani fogja a kormány számára – mondta Volner János, a Jobbik alelnöke szombati sajtótájékoztatóján. 

A párizsi terrortámadások miatt a politikus pártja nevében mély megrendüléssel fejez ki együttérzését a francia népnek.

Volner János szerint látható, hogy akár magyar emberek életébe is kerülhet, ha nem történnek azonnali lépések az ügyben. Úgy véli: a Fidesz által, a menedékkérők kötelező befogadása ellen szóló aláírásgyűjtési akción túllépett az idő, ehelyett olyan ügydöntő népszavazást kellene kiírni, amellyel végleg le lehetne zárni az EU által hazánkra erőltetett kvótarendszert. Hozzátette:

ehhez Alaptörvény módosítás is szükséges, a kétharmados többséget a Jobbik, a magyar emberek védelmében biztosítani fogja a kormány számára.

Az illegális bevándorlással szembeni, liberális gyökerű engedékenység veszélybe sodorta Európa népeit és kultúráját.

A felelősség most azokat a baloldali pártokat terheli, akik rászabadították az öreg kontinensre a migránsok százezreit

– hangsúlyozta a Jobbik alelnöke.

Volner János szorgalmazta továbbá a közép-kelet-európai országok szorosabb gazdasági és politikai együttműködését is. Álláspontja szerint az illegális migrációval, és Európában megfigyelhető jelentős demográfiai változásokkal szemben csak nemzetközi összefogással lehet sikeresen felvenni a harcot.

(alfahir.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá