Már az első félidőben eldőlt

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Az XVI.kerülti KMSE ellen az egész csapat NAGYBETŰS TELJESÍTMÉNYT NYÚJTOTT védekezésben és támadásban. Az őszi szezonban ez volt az első olyan mérkőzés, amikor a csapat maximálisan kiszolgálta a hazai közönséget játékával. A CONTITECH Makói KC ezzel a győzelemmel a tabella negyedik helyén áll kilenc ponttal.

CONTITECH Makói KC – XVI. ker. KMSE 16-8 (38-23)
Vezette: Száva Flórián, Szegedi Zsolt

Makói kezdőcsapat: AVRAMOV – Árokszállási 2 gól, PAPP D. 4 gól, Kiss A. 1 gól, KANDER 4 gól, PAPP K. 6 gól, Tóth M. 2 gól.
Csere: Árokszállási – Vikor 2 gól, Sóti 1 gól, Veréb, NAGY L. 3 gól, Sárosi 1 gól, Kovács M. 1 gól, BAGDI 7 gól, SZILÁGYI 4 gól.

Gera Norbert edző: A bajnokság egyik meglepetés csapata ellen már az első félidőben eldöntöttük a mérkőzést! Remek teljesítményt nyújtottunk, mind védekezésben, mind támadásban, de a bajnokság erejét mutatja, hogy ilyen játékra rajtunk kívül még legalább nyolc csapat képes.

Junior mérkőzésen

CONTITECH Makói KC- XVI.ker.KMSE 24-23 (10-13)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá