Nagylakra került a megyei rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Személyi változások a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Papp Károly r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2015. november 15-i hatállyal indoklás nélkül visszavonta Szilágyi Róbert r. ezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettesének vezetői kinevezését, egyben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője kinevezte a Nagylaki Határrendészeti Kirendeltség kirendeltségvezetői beosztásába.

Az országos rendőrfőkapitány 2015. november 16-i hatállyal Gulyás Zsolt r. ezredest, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Határrendészeti Szolgálatvezetőjét bízta meg a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettesi feladatainak ellátásával.

A vezetői megbízásról szóló parancsot dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság rendészeti főigazgatója, országos rendőrfőkapitány-helyettes adta át 2015. november 16-án állománygyűlés keretében.

(police.hu)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá