Zajlik a visszamutogatás

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

Hétfő este fórumot tartott az Almási utcai iskolában Farkas Éva Erzsébet polgármester és Kovács Sándor települési képviselő. Szóba került az elmúlt egy év néhány eredménye és az ,,előző városvezetés” is. 

58570644

– Sok probléma van a szennyvízberuházás és az ivóvízminőség-javító program nem megfelelő kivitelezése miatt – mondta Farkas Éva Erzsébet polgármester kicsivel több mint húsz érdeklődő előtt. Ismertették a körzetben megvalósult választási ígéreteket is: megújult egy játszótér és két lábtengó pályát alakítottak ki.

Járdaszakaszokat is felújítottak, nem akárhogy. – Nem úgy, mint az előző városvezetés, hogy különböző költségekbe verjük a lakókat, hanem egy olyan megoldással, hogy felszedtük a járólapot, a képviselői alapomból 100.000 forinttal támogattam, hogy járda szegőköveket rakjanak le, majd újra leraktuk ugyanazokat a lapokat, a lakók megelégedésére – jelentette ki Kovács Sándor képviselő.

A lakók is elmondhatták véleményüket. Kérték, hogy javuljon a közvilágítás és hogy a fákat, bokrokat nyessék meg a közterületeken.

(fotó: illusztráció)

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá