Vona7 – Megfojthatja Európát a félelem

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Magyarország terrorveszély szempontjából nem kiemelt ország, ám Európa öngyilkos politikát folytató vezetői folyamatosan emelik ennek kockázatát. Az Iszlám Állam az emberek félelmére épít, ennek nem szabad engedni.  A magyar labdarúgó válogatott reményt adott hazánknak. 

Vona Gábor, a Jobbik elnöke szerint a párizsi terrorcselekmények előre várhatóak voltak. Azóta „az emberek mindennapjaiba kezd beférkőzni a félelem” – jelentette ki az ellenzéki vezető az N1 TV Vona7 című adásában.

„Milyen világban fognak a gyermekeink felnőni? Mi vár rájuk?”

– tette fel a kérdést Vona.

A pártelnök téves érvelésnek nevezte azt az érvelést, mely szerint a bevándorlás és a terrorizmus között nincs összefüggés. Kijelentette, hogy a bevándorlók nem terroristák, de a terroristák viszont bevándorlók. Vona szerint van olyan bevándorló, aki terrorcselekmény elkövetése céljából érkezik, de van olyan is, aki„csalódottságában, negatív érzésekkel eltelve” válik terrorista szervezők „prédájává”.

Ha a terrorizmustól meg akarjuk védeni Magyarországot, akkor a bevándorlástól, így a kvótáktól is meg kell

– szögezte le.

Vona kijelentette, hogy az a multikulturalizmus, amit Merkel és Juncker „szedőkanállal akarnak lenyomni a torkunkon”, megbukott. Úgy vélte, egyelőre nem Magyarország a terrorizmus „fő céltáblája”, de ha a bevándorlás – a kvótán vagy a visszatoloncoláson keresztül – tömegével érinti az országot, nőhet a terrorveszély. Az ellenzéki vezető szerint az ENSZ-ben kellene döntést hozni arról, hogy az ISIS ellen „mindenkinek fel kell lépnie”.

(alfahir.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá