Makói az év junior úszója

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

A makói származású Gruber Kornél lett az év junior úszója. A fiatal sportoló hasonló elismerést két éve szerzett, akkor ifjúsági korosztályban ő volt a legeredményesebb versenyző.

A Belgrádban rendezett korosztályos Európa-bajnokságon két negyedik hely mellett két ezüst érmet szerzett Gruber Kornél, talán ennek köszönhetően őt választották az év junior versenyzőjének a Magyar Búvár Szövetségnél. – A jövő évtől felnőtt korosztályban versenyzek és ez egy nagy ugrás lesz. Ott is szeretnék helyt állni és nagyon örülök ennek a díjnak, mert az eddig belefektetett munkát koronázza meg – árulta el portálunknak.

Kornél a Muréna Szegedi Úszó- és Búvárklub sportolója. Edzője, Kanyó Dénes heti 9-10 edzést tart neki, így Makóra csak hétvégente jár, de ha versenyre megy, akkor szombat-vasárnap sincs itthon.

December 5-6-án rendezik a rövidpályás országos bajnokságot, az lesz a következő megmérettetése. – Emellett készülünk teljes gőzzel a jövő évre, hogy minél hamarabb megússzam a szintidőt görögországi világbajnokságra – jelentette ki.

(fotó: Magyar Búvár Szakszövetség facebook)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá