Karbantartások, gallyazások miatt nem volt áram

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az elmúlt hetekben áramszünetek borzolták a makóiak idegeit. A hálózaton karbantartásokat végeznek – tudtuk meg a Démásztól. 

Az áramkimaradásokkal kapcsolatban a következő választ kaptuk a szolgáltatótól:

,,Makón november, december hónapban több helyszínen végeznek karbantartási munkákat a hálózaton az EDF DÉMÁSZ munkatársai. Oszlopcserék és transzformátorcserék miatt ilyenkor – a biztonságos munkavégzés érdekében, – átmenetileg szükségessé válik a hálózat kikapcsolása. A tervezett karbantartási munkákkal egy időben gallyazás miatt is történt feszültség mentesítés Makó belterületén. Az EDF DÉMÁSZ ezeket a munkákat az ügyfelek biztonságos és minőségi ellátása érdekében végzi.”

A munkáknak egyébként még nincs vége, december 14-17. között számos utcában dolgoznak majd, ezekről ide kattintva tájékozódhat.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá