Erős ellenfele lenne a Fidesznek az LMP

Az U13-nál is járt a Mikulás
2015-12-08
Örülnek az egyetemisták: átadták a Bursa ösztöndíjakat
2015-12-08

[ad 1]

Májusban indult országjáró körútra Schiffer András, a Lehet Más a Politika társelnöke. Ma délelőtt Makón találkozott a helyiekkel, ezt követően Vásárhelyre, Szegedre és Szentesre utazott. 

41820810 72547157

Szóróanyagot és nyakba-akasztós kulcstartót osztogattak az LMP aktivistái a járókelőknek, de a földárverések ellen aláírást is gyűjtöttek 11 és dél között a szökőkútnál. – A tavalyi választások alkalmával megígértük, hogy áttörjük azt az üvegplafont, ami akadályozza az LMP növekedését. Sajnos szervezetileg nem vagyunk jelen az ország minden pontján; hogy ez ne így legyen, ellátogatunk a térségközpontokba – mondta Schiffer András, a párt társelnöke. – 2018-ban erős kihívói szeretnénk lenni a Fidesznek – tette hozzá.

Elmondása szerint ,,azon vannak, hogy ebben a választókerületben is legyen alapszervezet”, az építkezés pedig lassan beindul mindenhol.

A köztéri fogadóórákon leggyakrabban azzal keresik meg a választópolgárok, hogy ,,hogyan várható olyan változás, mely szerint a bérek az elmúlt harminc év hamis ígéreti után elkezdjenek közeledni az uniós átlaghoz”.

Az országjárás jövő hétig befejeződik, még Pest megye nyugati része és Hajdú-Bihar megye van hátra.

[ad 2]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük