Bevásárolt, de nem fizetett

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az otthoni munkálatokhoz szükséges eszközöket akarta beszerezni egy mezőhegyesi férfi az egyik szegedi barkácsáruházban. Az árut azonban fizetés helyett ellopta, de a biztonsági őrök tetten érték. 

Az áruház biztonsági szolgálata 2015. december 10-én 17 óra körüli időben tett bejelentést a rendőrségen, hogy visszatartanak egy 38 éves férfit, aki különböző termékeket rejtett a ruhájába és a táskájába. A férfi eltulajdonított két darab fűrészt, két LED fényfüzért, egy darab purhab kinyomó pisztolyt, négy flakon festéksprayt, és egy köteg fekete kábelt. Miután a biztonsági őrök tetten érték, az ellopott 64 ezer forintot meghaladó zsákmányt jórészt visszaszolgáltatta, egy festékes flakon viszont a táskájában kifújódott.

K. Zoltán gyanúsítotti kihallgatásán a cselekmény elkövetését elismerte, ellene lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

(Police.hu)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá