Ünnepelték a babákat

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Babakötvény átadót tartottak városunk legfiatalabbjainak. Összesen kilencvenhét család örülhet a 100.000 forintos városi támogatásnak. 

72617008 63882386

Rövid köszöntés és műsor után jelképesen átadta Farkas Éva Erzsébet polgármester a bébikötvényeket, majd kisebb állófogadással ért véget az ünnepség, ahol az április és az október között született babákat ünnepelték.

Tóth Zsolt és Török Tímea szerint hatalmas segítség ez a pénz, bár még konkrét elképzelésük nincs, hogy mit vesznek belőle Zsolti fiuknak. – Az ünnepség tetszik, van sok ismerős, volt osztálytárs, Domonyi Laci barátom is itt van – mondta a fiatal apuka.

– Mi baba-dolgokat, főleg ruhát és játékokat veszünk belőle Dávidnak – tudtuk meg Igaz Ramóntól és Dénes Melindától. Úgy érzik, hogy ez a pénz nem csak nekik, hanem másoknak is nagy segítség. Az ünnepséggel kapcsolatban elmondták, hogy jó dolognak tartják, összehozza a kiscsaládokat.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá