Tetőtől talpig véglegesen megújult a Makó Ma

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Több héten keresztül tartó külalak-átalakítást követően végre befejeződött a Makó Ma Médiaoldal átalakulása. Új név és egy teljesen megújult weboldal – írja a portál

28981773

A Makó Ma Médiaoldal több hetes újítása során tucatnyi külalakot öltött magára. A munkák folytak ez idő alatt és végül szerda délutánra el is készült szinte teljesen az új felület.

Az oldal fő sablonját amerikai fejlesztők készítették el, melyet megvásároltak és igazi makóias módra testre szabtak. Jóval hosszabb és tartalmasabb lett a kezdőoldal, a cikkeknél azonos rovatbeli ajánlókat lehet találni. A legjellemzőbb vonása a portálnak, hogy az amerikai stílust megtartva animációsan váltják egymást a hírek minden oldalon, ezért folyamatosan mozog az oldal tartalma, sohasem lesz egyhangú.

A portál logója is teljesen átalakult. Megpróbáltak egy kis makói vonást is belevinni, ami végül egy vöröshagyma lett, a város egyik fő jelképe.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá