Ég a harmadik gyertya is

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Advent harmadik vasárnapján fellobbant a városi koszorún a harmadik gyertya fénye is, melyet Szilágyi László a Veterán Autós Sportegyesület elnöke, Dr. Gálné Kartali Edit Év Gyógyszerésze díjazott, Bíró István görög-katolikus parókus és Farkas Éva Erzsébet polgármester gyújtott meg – írja a makoma.hu. 

68680982 10008052

A nagy hideg miatt a második gyertyagyújtáshoz képest jóval kevesebben látogattak ki a ma estire. Ennek ellenére a már jól megszokott meghitt hangulat ismét jelen volt az ünnepségen.

Először Dr. Gálné Kartali Edit, Év Gyógyszerésze díjazott osztotta meg ünnepi gondolatait, majd Szilágyi László, a Maros-parti Veterán Autós, Közhasznú Sportegyesület elnöke. Mindezek után Bíró István, görög-katolikus parókus megáldotta az adventi koszorút és a rajta lévő négy gyertyát.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá