Több száz liter üzemanyagot lopott

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Több száz liter gázolajat, egy munkagép kardántengelyét, valamint alumíniumfelniket tulajdonított el egy hódmezővásárhelyi férfi. Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás. 

A férfi a gyanú szerint 2015. november utolsó napjaiban juthatott be egy vásárhelyi telephelyre. Az ott levő munkagépből kiszerelt egy kardántengelyt, valamint eltulajdonított 270 liter gázolajat. A lopással több mint 300 ezer forint kárt okozott.

Emellett O. Ferenc megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy 2015. november második felében, egy mártélyi ingatlan udvaráról ellopta az ott álló terepjáró 5 darab alumíniumfelnijét. Az okozott kár meghaladja az 500 ezer forintot.

A 52 éves férfi ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. O. Ferencet a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

(police.hu,fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá