Kiírták a Best of Makót

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Az önkormányzat ezúttal is pályázatot hirdet a turisztikai, illetve vendéglátó ipari szektor szereplői számára a Best of Makó védjegy elnyerésére. Így ismerik el a helyi szolgáltatók munkáját, valamint a turisták számára nyilvánvalóvá válik, hogy hol kaphat jó minőségű terméket és szolgáltatást. 

A pályázatokat január 20-ig lehet beadni. Pályázhat szálláshely, vendéglátó és egyéb szolgáltató.

A nyertesek matricát tehetnek ki, amely igazolja, hogy az üzlet színvonalas, munkáját a város közössége is támogatja. Saját reklámfelületükön, anyagaikon, szabadon használhatják a Best of Makó logót az adott évben.

Az önkormányzat vissza nem térítendő támogatásként 450.000 forintot biztosít, kategóriánként 150.000 – 150.000 forintot, a „Best of Makó” díjazottaknak. A díjazást számlával igazoltan marketing költségre kell fordítani.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá