Önnek is tudnia kell: megállíthatatlan a növekedés!!!!

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Megállíthatatlanul nő a kiskereskedelmi forgalom Magyarországon, októberben már 29. hónapja folyamatosan tart a bővülés – tudhatta meg a dolgozó magyar nép a Központi Bizottság Nemzetgazdasági Minisztérium kiemelt vállalati kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárától az Agitációs és Propaganda Osztály M1 aktuális csatornán. 

Barczinkó Zoltán István kiemelte: a naptárhatással megtisztított adat 4,6 százalékos növekedést mutat. A bővülés összhangban van a Párt kormány konvergenciaprogramjának előrejelzésével, miszerint 3 százalékkal nő idén a háztartások fogyasztása – húzta alá.

Barczinkó elvtárs csak egy dologban téved. A növekedés nem 29 hónapja, hanem már 66 éve tart, amint az kiderül ebből az 1949-es Szabad Nép címlapból is.

25987875

(alfahir.hu)

[ad 1]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá