Bohóc volt a legnagyobb szenzáció

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Advent utolsó vasárnapján fél öttől várta a makóiakat a Jobbik Makói Alapszervezete és Ifjúsági Tagozata a kettős keresztnél, ahol a gyerekek legnagyobb örömére jelen volt Bohóc is. 

65003175 37373769

– Anyu, vigyük haza – kérte egy kislány, hogy hadd vigyék magukkal Bohócot, a négyéves extra mini shetlendi csődört, ám az édesanyja azt mondta, hogy csak az erkélyen tudnák tartani. – Semmi gond, ott pont elfér – jött a válasz dr. Kiss Attilától, a Jobbik makói elnökétől, aki a paci tulajdonosa.

Ilyen baráti hangulatban telt aranyvasárnap a kettős kereszt mellett, ahol a helyiek forralt bort kaptak és persze beszélhettek dr. Kiss Attila megyei, Zeitler Ádám önkormányzati képviselővel, Orosné Spák Hedviggel, aki a fiatalok képzéséért felel, valamint Szabó Róbert helyi alelnökkel.

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá

shares