Szén-monoxid-mérgezés Vásárhelyen, autóbaleset Makón

Hirdetés
Becsült olvasási idő: < 1 perc

[ad 1]

Egy fiatal nő került kórházba, a bajt egy hibás vízmelegítő okozta.

Letért az útról és fának ütközött egy személyautó szombaton hajnalban Makón. A baleset a Kőrösi Csoma Sándor utcában történt, a makói tűzoltókat riasztották a helyszínre. Az egység áramtalanította a járművet, és megszüntette a forgalmi akadályt. A sofőrt fejsérülésekkel szállította kórházba a mentőszolgálat.

Szén-monoxid-mérgezéssel került kórházba egy huszonkét éves nő Hódmezővásárhelyen vasárnap este. A város hivatásos tűzoltóit este hat  órakor riasztották egy Beretzk Pál utcai családi házhoz, melynek fürdőszobájában lett rosszul az ott élő fiatal nő.

A sérültet a mentőszolgálat kórházba szállította, majd a katasztrófavédelem a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereit.

Az elsődleges vizsgálatok alapján a rosszul működő vízmelegítő berendezés miatt volt magas a szén-monoxid-koncentráció a levegőben, melyet a tűzoltók mérései is igazoltak. Az egység átszellőztette az épületet, a szolgáltató munkatársai pedig lezárták a nyílt égésterű gázkazánt.

(Csongrád Megyei Katasztrófavédelem, fotó: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá