Ez történt 2015-ben – Május

Hirdetés
Becsült olvasási idő: 2 perc

[ad 1]

Lassan itt az év vége. Portálunk december 31-ig felidézi a legfontosabb eseményeket, történéseket, amelyek Makón és a térségben történtek. Sorozatunk ötödik részében májust vesszük górcső alá. 

54454222

Kivonult a Raiffeisen Bank

Június 19-én bezárt a Raiffeisen Bank makói irodája – derült ki májusban. A főtéri, csipkesori iroda hiányában az ügyfelek a hódmezővásárhelyi vagy a szegedi fiókban intézik ügyeiket. Ez az osztrák pénzintézet országos leépítéshullámának egyik következménye.

66692011

Útalapot kapott a Vasút sor

A 700 méter hosszúságú út mindkét vége szilárd aszfalthoz csatlakozik. A témát többször szóba hozta a körzet képviselője, Toldi János (Fidesz) és Zeitler Ádám (Jobbik), szavuk elérte célját, az ott lakók nagy örömére.

A városrészben 200-an élnek, ám már húsz éve vártak arra, hogy legalább a ,,fő utca”, a Vasút sor útalapot kapjon. Ennek alja tört beton, a felülete mart, zúzott, tömörített aszfalt.

(fotók: illusztráció)

[ad 2]

Tetszenek a cikkeink? Szeretné, ha a jövőben is olvashatna ilyeneket?

A Csípős teljesen független hírportál a kormánytól. Célunk a Makó és térségi valóság bemutatása, küzdelem a korrupció és a közéleti arrogancia ellen. Nem áll mögöttünk milliárdos és nem vagyunk kitömve közpénzzel sem. Éppen ezért működésünkre az olvasók, az Önök segítségére van szükségünk.

A Patreonon könnyedén beállíthatja, mekkora összeggel tudja támogatni munkánkat.

Havi két kávé ára, azaz 500 forint is nagy segítség!

TOVÁBB A RÉSZLETEKHEZ…

Hirdetés

Szóljon hozzá